reclama autocenter

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului judeţului Neamț, peste 130 de polițiști și polițiști locali, au desfăşurat acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zonele aglomerate, terase dar şi în mijloacele de transport în comun, pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19”, informează IPJ Neamț.

În timpul celor 8 acțiuni punctuale organizate desfășurate au fost verificate 90 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 150 de mijloace de transport și au fost legitimate 1.233 de persoane. Cele 41 de persoane depistate că nu respectau măsurile de protecție anti-Covid au fost  amendate, valoarea totală a sancțiunilor fiind de 3.500 de lei.

Astfel de activități, organizate sub autoritatea prefectului, vor continua în sistem integrat și în perioada următoare”, a precizat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Facem apel la cetățeni să respecte în continuare măsurile de protecție sanitară și distanțare fizică, în scopul prevenirii infectării și răspândirii Sars-CoV 2. Scopul poliţiştilor nu este acela de a aplica sancţiuni, ci activităţile sunt desfăşurate pentru ca toţi cetăţenii să conștientizeze faptul că, sănătatea și viaţa persoanelor sunt cele mai importante, însă nu vom tolera nicio abatere a legii. Suntem și rămânem la datorie pentru siguranța dumneavoastră! Vă amintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19”.

C.M.

Articolul precedentAccident mortal la Târgu Neamț
Articolul următorPolițiștii locali și jandarmii patrulează în zona Bisericii Sf. Parascheva