0:00

Consiliul Județean (CJ) Neamț va contribui cu 30.000 de lei la organizarea Zilei Marinei la Bicaz, conform unui proiect de hotărâre, ce urmează a fi supus la vot pe 31 iulie. Evenimentul va avea loc în data de 15 august, Bicazul fiind singura localitate de munte care sărbătorește Ziua Marinei. Activitățile se vor desfășura pe lacul de acumulare Izvorul Muntelui și vor cuprinde: obiceiuri și concursuri marinărești, spectacole folclorice și de muzică ușoară, etc.

30.000 de lei de la CJ pentru Ziua Marinei, ZCH NEWS - sursa ta de informații
2015

Suma de 30.000 de lei, provenită de la CJ, ar urma să fie plătită în două tranșe: 70% din contribuția totală până la data de 7 august, restul de 30%, condiționat de justificarea primei tranșe, până pe 8 septembrie. Orașul Bicaz va contribui cu 10.000 de lei.

30.000 de lei de la CJ pentru Ziua Marinei, ZCH NEWS - sursa ta de informații
2015

Obiectivul menționat în expunerea de motive a proiectului este valorificarea potențialului turistic, sportiv și de agrement al zonei. Ziua Marinei a devenit o tradiție locală în județul Neamț, la evenimente participând atât populația din localitate, cât și numeroși turiști. (ZCH NEWS)

Articolul precedentIon Rotaru renunță la o școală și o pasează la județ
Articolul următorACTUALIZARE Incendiu în cartierul nemțesc! CAUZA: Un fumător!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.