0:00

3 răniți într-un accident, trafic blocat pe DN 2, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDouă autoturisme s-au ciocnit în această seară (29 decembrie) pe DN 2, în localitatea Barticești, comuna Botești. La locul accidentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman, cu o autospecială pentru stingere cu modul pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și două ambulanțe. Impactul s-a soldat cu 3 răniți, care au fost transportați la spitalul din Roman.

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de circulaţie”, a declarat lt. Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț. ”Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, prin deconectarea bornelor bateriilor și îndepărtarea scurgerilor de lichide combustibile (carburanți și ulei) și au curățat/degajat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier. Cele două autoturisme au fost îndepărtate de pe partea carosabilă de către echipajul de pompieri împreună cu voluntari din cadrul SVSU Botești și participanti la trafic”.

C.M.

Articolul precedentUn tânăr a fost prins conducând fără permis o mașină radiată, altul a intrat la închisoare pentru că a șofat beat
Articolul următorAccidentul de la Barticești – provocat de un șofer beat