26 ianuarie – ziua cu un nou record de cazuri Covid în Piatra-Neamţ și în județul Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCea mai mare rată de infectare în Piatra-Neamţ, de la începutul pandemiei, se înregistrează astăzi, 26 ianuarie, cu 13,12 cazuri cu Covid la mia de locuitori.

DSP Neamţ a raportat un număr dublu de infectări, faţă de ieri – 673 la nivelul judeţului Neamţ, așa că incidenţa a trecut de 7 la mie.

Sunt 62 de localităţi în roşu, iar după recordul marcat în Piatra-Neamţ urmează Pângăraţi cu 11,60 la mie şi Dumbrava Roşie cu 10,51 rată.

În Târgu Neamţ sunt raportate 240 de cazuri active, în ultimele mai bine de  două săptămâni şi o incidenţă de 10,22 la mie, Romanul  are 8,19 la mie, Bicazul 5,68 rată, iar oraşul Roznov atinge 3,37 la mie.

Doar 21 de localităţi au o incidenţă mai mică de 3 la mia de locuitori şi nu avem nicio comunitate locală fără pozitivi.

Record negativ şi la nivel naţional unde au fost raportate 34.255 de noi cazuri de infectare ultimele 24 de ore şi 94 de decese, potrivit Grupului de Comunicare Strategică.

Angela Croitoru

(sursa foto: alexpers, facebook)

Articolul precedentTragedie – o femeie a murit asfixiată în patul care-a luat foc
Articolul următorUn moldovean cucereşte cercul polar: pompierul Iulian Rotariu, pentru a cincea oară, cel mai bun ultramaratonist din lume!