25 MARTIE – ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE MESAJUL ŞEFULUI POLIŢIEI NEAMŢ, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Comisar-şef Paul TABLAN, şeful IPJ Neamţ

Mesajul Şefului Inspectoratului – comisar şef de poliţie PAUL-COSTEL TABLAN, adresat comunităţii, cu ocazia aniversării Zilei Poliţiei Române:

„Ziua Poliţiei Române, pe care o sărbătorim astăzi, 25 martie 2015, îmi oferă prilejul de a reafirma că profesia pe care ne-am ales-o trebuie onorată în fiecare zi cu devotament, credință și, în primul rând, cu vocație, fiind bazată pe profesionalism si integritate. A fi polițist nu presupune doar să fii acel om în uniformă care își desfășoară activitățile 8 ore pe zi și apoi pleacă liniștit acasă, a fi polițist presupune să dai dovadă de valori indispensabile desfășurării profesiei: legalitate, moralitate și spirit civic 24 din 24 de ore, sa fii acel om al legii de la care societatea are așteptări, având responsabilitatea permanentă de a asigura un climat de siguranță și conviețuire pașnică.

Ţinând cont de realităţile zilelor noastre, prioritatea „numărul 1” pentru poliţiştii nemţeni și în acest an, este siguranţa cetăţeanului, care așteaptă de la noi fermitate în aplicarea legii, asigurarea liniştii pe străzi, în şcoli, în mijloacele de transport, în orice loc în care oamenii ar trebui să-şi ducă viaţa în mod firesc. Am certitudinea că fiecare poliţist, prin experienţa sa şi prin munca asiduă depusă în slujba oamenilor și a comunităţii, înnobilează profesia de poliţist.

Cu acest prilej doresc să mulțumesc nemțenilor care au înțeles să dea dovadă de corectitudine și atitudine civică, fiindu-ne alături și acordându-ne întreaga lor încredere. La acest ceas aniversar transmit tuturor colegilor polițiști, cele mai calde urări de sănătate și succes în activitate, mulțumindu-le familiilor acestora că i-au susținut în activitate, că le-au fost alături și i-au încurajat, atunci când acordau mai mult timp profesiei decât vieții personale.

LA MULȚI ANI, TUTUROR POLIȚIȘTILOR!”

Articolul precedentBOTOŞANI: „Veselie” la volan
Articolul următorACTUALIZARE NEAMŢ: „Bonus” 100 de euro pentru profesori. LISTA ŞCOLILOR
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.