pietricica turism
În tur a fost Rapid – HCF 38-18 (17-7)

Lidera seriei A a eșalonului al doilea handbalistic, CS Rapid USL Metrou București (14 victorii, 42 puncte), vine însoțită de 200 de suporteri la Piatra Neamț, pentru meciul de duminică, 12 februarie, cu HCF (locul VIII, 19 puncte) din localitate, contând pentru etapa a doua a returului. Confruntarea începe la ora 12:00 și este găzduită de Sala Polivalentă de pe Calea Romanului.

“S-au anunțat 200 de suporteri rapidiști în trenul special care ajunge duminică dimineață la ora 7:00. Ei o să fie preluați de către jandarmi de la gară și însoțiți până la sală. Sperăm într-o evoluție bună. Prin această decizie, Rapidul arată o oarecare temere, pentru că am avut destule evoluții bune în compania acestei echipe  în campionatele trecute”, a spus prof. Dan Valentin, antrenorul emerit al echipei HCF.

În tur, giuleștencele s-au impus cu un neverosimil 38-18 (17-7) și sunt neînvinse în acest sezon. “E un joc de văzut. Nu suntem cu echipa completă, în continuare avem jucătoare în recuperare, dar sper să ne ridicăm la nivelul meciului”, a mai declarat Dan Valentin.

În lotul Rapidului se regăsesc jucătoare care au scris istorie pentru handbalul feminin românesc ca Alina Dobrin, Georgeta Gureșoaie, Cristina Niculae, Roxana Bodârlău sau Andreea Cruceanu. (Ana MOISE; FOTO: Rapid Bucureşti)