stanSTIMAŢI COLEGI,DRAGI ELEVI,  DISTINŞI PĂRINŢI,  STIMAŢI COLABORATORI,

În fiecare an, la mijlocul lunii septembrie, în toate şcolile se marchează o zi care a intrat în tradiţia învăţământului preuniversitar românesc: începerea noului an şcolar. Tot prin tradiţie, începerea noului an şcolar a devenit o sărbătoare a tuturor celor care activează în Educaţie: profesori, învăţători, educatori, psihologi, consilieri şcolari, bibliotecari, laboranţi, pedagogi şcolari etc.

În anul şcolar care s-a încheiat, 2014-2015, numeroasele reuşite ale elevilor şi dascălilor nemţeni au situat învăţământul din judeţul nostru pe o solidă temelie ascendentă. Olimpiadele şcolare, concursurile artistice şi competiţiile sportive, care s-au organizat şi desfăşurat la nivel naţional şi internaţional, au avut drept câştigători şi elevi din şcolile şi liceele nemţene.

Pentru calitatea deosebită a activităţii instructiv-educative din anul şcolar 2014-2015, îi felicităm pe elevi şi vă felicităm şi pe dumneavoastră, profesorii şi părinţii lor!

Astăzi, 14 septembrie 2015, în toate şcolile din România se marchează un moment al bilanţului şi, în egală măsură, al proiectelor; acum începe drumul noului an şcolar!

Noi, cei care creştem cu fiecare generaţie de absolvenţi, astăzi, 14 septembrie 2015, punem capăt de bun început unui nou an şcolar pe care ni-l dorim plin de reuşite şi de rezultate bune şi foarte bune! Asta şi pentru faptul că efortul nostru de fiecare clipă şi de fiecare zi este răsplătit de candoarea unei priviri de copil şi de zâmbetul fiecărui adolescent.

Distinse educatoare, distinşi învăţători şi profesori, în spaţiul generos al şcolii nemţene veţi descoperi şi în acest an şcolar gânduri de învăţătură şi drag de carte. Sădiţi în sufletele copiilor, aşa cum aţi făcut de fiecare dată, o atitudine pozitivă faţă de şcoală; creşteţi în sufletele lor dorinţa de autodepăşire, pentru că reţetele succesului şcolar vă sunt la îndemână!

Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ apreciază dăruirea şi eforturile pe care le fac cadrele didactice pentru a realiza obiectivele unor profesii fundamentale pentru societate, dificile şi nobile în acelaşi timp, care implică responsabilităţi deosebite, dăruire şi pricepere.

Cu prilejul sărbătorii începutului de an şcolar 2015-2016, conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Neamţ urează tuturor celor care activează în învăţământul nemţean, elevi, cadre didactice şi personal nedidactic, sănătate, putere de muncă şi împliniri profesionale şi personale, iar reuşitele elevilor să vă fie motiv de bucurie în fiecare zi!

Pe dumneavoastră, dragi părinţi şi parteneri educaţionali, vă rugăm să susţineţi efortul de învăţare al elevilor cu multă dragoste, aşa cum aţi făcut-o şi până acum!

Tuturor, multă sănătate şi succes! 

Prof. dr. Viorel STAN 
Inspector şcolar general
Inspectoratul Şcolar al Judeţului Neamţ

Articolul precedentDGASPC Neamț: „Un an școlar plin de realizări și nu uitați să respectați drepturile copiilor“
Articolul următorIonel Arsene, preşedinte PSD Neamţ: Educaţia este zestrea cea mai de preţ pe care o putem lăsa copiilor noştri
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. O fi 14 septembrie un nou inceput (pentru unii)….. insa oare cand va fi sfarsitul (…) care distruge invatamantul?

Comments are closed.