Acasă IAȘI ACTUALIZARE Persoana acuzată de evaziune de 4.800.000 lei a fost reţinută!

ACTUALIZARE Persoana acuzată de evaziune de 4.800.000 lei a fost reţinută!

0:00

ACTUALIZARE Persoana acuzată de evaziune de 4.800.000 lei a fost reţinută!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiACTUALIZARE: În urma perchezițiilor efectuate, în această dimineață, au fost ridicați, în vederea continuării cercetărilor, 20.000 lei, a fost instituit sechestrul asigurător pentru un imobil și terenul aferent.

Persoana adusă la audieri a fost reținută, anunţă IGPR, într-un comunicat de presă, fără a preciza, nici de această dată, numele persoanei sau cel al firmei în cauză. S-a furnizat, în schimb, o fotografie cu teancul de bani confiscat. (ZCH NEWS)

*****

ŞTIRE INIŢIALĂ: Poliţiştii din Iaşi derulează, la această oră (joi, 28 ianuarie), trei percheziții la o persoană bănuită că ar fi creat un prejudiciu de aproximativ 4.800.000 de lei prin evaziune fiscală, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Acţiunea se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași. Percheziţiile au loc în municipiul Iași și în comuna Miroslava.

„Din cercetări a reieșit că, în luna decembrie 2011, o persoană, în calitate de administrator al unei societăți comerciale, ce are ca obiect de activitate comerțul cu autoturisme și autovehicule, ar fi evidențiat în actele contabile cheltuieli care ar avea la bază operațiuni fictive. Persoana vizată urmează să fie condusă la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale”, potrivit comunicatului citat. (ZCH NEWS)

Exit mobile version