0:00

IARNA LA NEAMŢ: Persoane fără adăpost salvate din ger, ZCH NEWS - sursa ta de informații67 de persoane fără adăpost au fost cazate în centrele special amenajate, în noaptea de 22/23 ianuarie, conform Raportării ISU Neamţ, de sâmbătă (23 ianuarie) dimineaţă, ora 5:00.

37 de persoane au fost primite la centrul din Piatra Neamţ, 8 la Roman şi Târgu Neamţ şi 14 persoane la Roznov. În noaptea de vineri spre sâmbătă, conform Raportării ISU Neamţ, s-au înregistrat următoarele date meteo:

Punct Măsurare Temperatură aer

ora 00:00

Viteza vântului

ora 00:00

Strat zăpadă

ora 00:00

Piatra Neamț -7,5 0C 5 m/s 2 cm
Roman -5,4 0C 4 m/s pe alocuri
Târgu Neamț -6 0C 4 m/s pe alocuri

 

Şi în următoarele zile, vremea va fi deosebit de rece, iar temperaturile vor fi negative, cu minime cuprinse între -15 şi -20 grade, izolat -22 grade. De altfel, judeţul Neamţ se află sub codul galben de ger până pe data de 25 ianuarie.

IARNA LA NEAMŢ: Persoane fără adăpost salvate din ger, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFiind foarte frig şi aglomerările de gheţuri de pe râul Bistriţa se manifestă pe o lungime de 14,5 kilometri.

„De la 0,5 km pod Ruseni până la pod Lunca, comuna Borca, râul curge liber, dar prezintă parţial gheaţă la maluri. Din amonte curge zai pe circa 70 % din suprafaţa apei. Temperatura aerului la Staţia hidrometrică Frumosu, sâmbătă, 23 ianuarie, la ora 5:00 a fost de -14º C. Nu s-au semnalat probleme deosebite. Râul este monitorizat de personal din cadrul SGA Neamţ”, potrivit ISU Neamţ. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentConsiliul Judeţean Neamţ oferă 11 locuri de muncă
Articolul următor„Salvamont şi Promovarea Turismului” caută director adjunct
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.