0:00

A vrut şi la Primărie şi la Şcoală! ANI a decis: INCOMPATIBILITATE!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAgenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat incompatibilitatea în cazul unui funcţionar public al comunei Deleni (Vaslui), se precizează într-un comunicat de presă.

Inspectorii de integritate apreciază că „FILIP GEORGETA s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 31 martie 2009 – 31 decembrie 2013, întrucât, pe perioada exercitării funcției publice a participat la concursul organizat pentru ocuparea funcției de administrator financiar în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 1 Deleni și l-a promovat, exercitând ulterior activități specifice funcției”.

ANI consideră că Georgeta Filip a încălcat astfel „dispozițiile art. 94, alin. (2), lit. a) din Legea nr. 161/2003, potrivit cărora «Funcționarii publici nu pot deține alte funcții și nu pot desfășura alte activități, remunerate sau neremunerate, după cum urmează: a) în cadrul autorităților sau instituțiilor publice»”.

Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

Georgeta Filip a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare. (ZCH NEWS)

Articolul precedentDIICOT: Tânăr prins în flagrant cu 500 grame de cannabis
Articolul următorPNL-iștii Țapu Nazare și Cozmanciuc și-au găsit casă ieftină la Piatra Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.