0:00

Pompieri din Suceava au intervenit cu o autospecială, luni, 18 ianuarie, pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la o autoutilitară, în comuna Șcheia, potrivit unui comunicat de presă al ISU Suceava. În localitatea respectivă, o echipă a unei societăți comerciale executa lucrări de instalare și punere în funcțiune a unui contor de gaze naturale, la o locuință particulară.

„Cel mai probabil, din cauza deteriorării/defectării unui dispozitiv de sudură acetilenică, pe timpul exploatării, s-au aprins gazele combustibile care s-au propagat la autovehicul, punând în pericol și locuința, în curtea căreia se afla. De asemenea, exista și pericolul unei explozii, din cauza tuburilor de oxigen și acetilenă. Incendiul a fost lichidat la ora 11:20 și a ars mașina în proporție de 90%. De asemenea, s-au degradat o fereastră termopan de la casa de locuit, o butelie de acetilenă și una de oxigen”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar prin intervenția promptă a pompierilor militari s-a salvat locuința și a fost îndepărtat pericolul de explozie. (ZCH NEWS; FOTO: ISU Suceava)

Articolul precedentReţinut pentru un telefon furat în… 2014
Articolul următorCriterii de acordare a tichetelor sociale pentru grădiniţă
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.