0:00

Oraş întreg rămas fără căldură la vreme de ger, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMunicipiul Câmpulung Moldovenesc (Suceava) a rămas fără căldură, începând din noaptea de 18/19 ianuarie, din cauza unei avarii la instalația de transport a gazelor naturale, se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii Suceava. Situația a fost anunțată printr-un apel la 112, la ora 1:00, de un reprezentant al SC Transgaz Mediaș, “prin care se informa faptul că, în urma unei avarii pe instalaţia de transport gaze naturale către municipiul Câmpulung Moldovenesc, furnizarea a fost sistată”, potrivit comunicatului citat.

“Până la ora 7:00, municipiul Câmpulung Moldovenesc nu a fost realimentat cu gaze naturale, fiind afectaţi 1.950 de consumatori, din care 1.600 sunt consumatori casnic, iar 350 sunt instituţii si agenţi economici. Dintre instituţiile afectate menţionăm Colegiul Naţional Stefan cel Mare (450 elevi), Colegiul Naţional Silvic (800 elevi), Scoala Generală nr. 4 (420 elevi), Scoala Specială (170 copii), 3 grădiniţe (236 prescolari) si Spitalul de Psihiatrie (50 internaţi)”, anunţă Prefectura Suceava.

Oraş întreg rămas fără căldură la vreme de ger, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn această situaţie, prefectul judeţului Suceava, Constantin Harasim, a dispus convocarea Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Câmpulung Moldovenesc, în cadrul căruia s-au hotărât următoarele: informarea populaţiei; continuarea activităţii scolilor si a instituţiilor publice în data de 19.01.2016; monitorizarea persoanelor asistate social la domiciliul acestora; monitorizarea la faţa locului de către prefectul judeţului, primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc si inspectorul sef al ISU Suceava a modului în care sunt organizate activităţile de remediere a avariei de pe tronsonul conductei magistrale; gestionarea situaţiei la nivelul municipiului Câmpulung Moldovenesc până la remedierea situaţiei de către Grupa operativă constituită la sediul Primăriei, formată din reprezentanţii instituţiilor cu responsabilităţi în domeniu. (ZCH NEWS)

Articolul precedentDoar 5 pietreni au propuneri pentru bugetul local pe 2016 * Aceştia vor parcare pentru TIR-uri şi camere video în centrul oraşului
Articolul următorPrins cu arma în spate, pe fondul de vânătoare Sagna
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.