0:00

Prins după ce a sustras electronice de 20.000 lei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii din Bacău au reţinut un bărbat, de 31 de ani, bănuit că ar fi sustras aparatură electronică, în valoare de aproximativ 20.000 de lei, dintr-un apartament, se precizează într-un comunicat de presă.

Oamenii de ordine au fost sesizați de către un bărbat, de 37 de ani, din municipiul Bacău, cu privire la faptul că, în perioada 04-05 ianuarie, persoane necunoscute i-au sustras bunuri din apartamentul nelocuit.

„În urma investigațiilor efectuate în baza sesizării, polițiștii au depistat un bărbat, de 31 de ani, din Bacău, bănuit de comiterea faptei. Din cercetări a rezultat că acesta, în perioada 04-05 ianuarie, ar fi pătruns, prin efracție, în apartamentul persoanei vătămate și ar fi sustras aparatură electronică în valoare de aproximativ 20.000 de lei”, se menţionează în comunicatul citat.

Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 95%. Bărbatul de 31 de ani va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă. (ZCH NEWS)

Articolul precedentParadoxurile fiscale de la Consiliul Județean: excedent bugetar și gol de casă
Articolul următorPrimarul de Dumbrava Roşie s-a stins după două luni de suferinţă
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.