0:00

Doi adolescenţi, în pericol să ardă de vii, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDoi adolescenţi, cu vârste de 15 şi 16 ani, au fost la un pas de a arde de vii, în noaptea de 5 spre 6 ianuarie.

Băieţii dormeau într-o cameră amenajată la capătul unui grajd din Potoci şi unul dintre ei s-a trezit, după ora 1 noaptea, din cauza zgomotului produs de arderea plafonului.

Prima grijă a băieţilor a fost să scoată afară toate animalele, iar apoi să sune la 112.

„La locul indicat s-au deplasat 10 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ, cu două autospeciale de stins incendii şi o ambulanţă SMURD, precum şi doi membri ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Bicaz cu o autospecială, constatând că ardeau construcţia din lemn şi cărămidă, acoperită cu tablă, cu destinaţia de grajd, la un capăt al acestuia fiind amenajat un dormitor, şi bunurile din interiorul acestora”, a declarat lt. Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Pompierii au stins incendiul, după o oră şi jumătate. Au ars acoperişul, pe o suprafaţă de 160 mp, plafonul încăperilor şi bunurile depozitate în interior (cereale, fân, lemn de foc, mobilier). Totul s-a întâmplat din cauza coșului de fum, care era plin cu funingine și s-a aprins.

C. MIRCEA

Articolul precedentATENȚIE, PĂRINȚI! Copiii, țintele preferate ale escrocilor!
Articolul următorÎncepe LicArt – ediţia a XV-a! Un pietrean a cucerit, anul trecut, premiul pentru poezie!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.