0:00

ANM: Avertizare de ninsori şi polei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAdministraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, în urmă cu jumătate de oră, o avertizare de precipitaţii mixte pentru întreaga ţara, conform site-ului ANM.

În intervalul 6 ianuarie, ora 4:00 – 6 ianuarie, ora 22:00, temporar, vor fi precipitaţii mixte ce vor favoriza formarea poleiului, iar aria acestora va fi în extindere treptată dinspre partea de sud-vest a teritoriului, cuprinzând cea mai mare parte a ţării.

„Spre sfârşitul nopţii de marţi spre miercuri (5/6 ianuarie), depunerile de polei se vor semnala local în Oltenia, sudul Banatului şi sud-vestul Munteniei, iar în prima parte a zilei de miercuri, 6 ianuarie, poleiul se va forma şi în restul Munteniei (inclusiv zona Municipiului Bucureşti) şi pe arii restrânse în Dobrogea. După-amiaza şi în prima parte a nopţii de miercuri spre joi (6/7 ianuarie) poleiul va fi prezent local şi temporar, mai ales în regiunile din jumătatea de nord a ţării”, conform avertizării menţionate.

Începând din cursul nopţii de 6/7 ianuarie (miercuri/joi) vor predomina ninsorile, în special în nord-est şi în zona de munte, iar în sud-est va ploua şi se vor cumula cantităţi de apă mai importante. În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentAngajaţi ai CJ Iaşi anchetaţi pentru materiale de promovare
Articolul următorÎPS Ioachim a sfințit un centru unde vor lucra persoane cu dizabilități
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.