0:00

VCM Piatra Neamţ: Nicu Buruş – antrenor până-n vară, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiNicu Buruş este înlocuitorul lui Marian Constantin pe banca tehnică a echipei Volei Club Municipal Piatra Neamţ până la finalul campionatului. Acesta preia echipa în cea mai neagră perioadă a istoriei sale, de pe ultimul loc, după încheierea turului de campionat în Divizia masculină A1, cu trei seturi cucerite în 11 partide şi doar un singur punct acumulat.

Marian Constantin a pus punct colaborării cu echipa municipalului pietrean după analiza de la finalul turului. Obiectivul era o clasare în primele 6 echipe ale Diviziei A1 de volei. Noul antrenor nu va fi ajutat de vreun antrenor secund.

„Deocamdata, la echipă rămâne antrenor principal Nicu Buruş, până în vară. El dovedit de-a lungul timpului că este de o corectitudine şi o cinste deosebite. Nu vom avea un antrenor secund, pentru că trecem printr-o perioadă grea. După 42 de ani echipa a ajuns pe ultimul loc. Mai degrabă facem schimbări în cadrul lotului”, a declarat Constantin Niţă, directorul municipalului pietrean.

Reunirea lotului este anunţată pentru data de 4 ianuarie 2016, urmând ca pregătirea să se desfăşoare pe plan local. Startul returului este programat pentru data de 23 ianuarie 2016, când municipalul pietrean va juca pe propriul teren cu nou-promovata Tricolorul Ploieşti. (Mihai STOIAN)

Articolul precedentLocatarii unui bloc din Târgu Neamţ, treziţi de pompieri
Articolul următorFrigul a umplut centrele pentru persoane fără adăpost
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.