0:00

Canotajul a luat “crema” premiilor la gala sportului nemţean 2015, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCanotoarea Ana Maria Grăpinoiu a fost desemnată cel mai bun sportiv nemțean al anului 2015. Distincția a fost acordată în cadrul galei organizată în sala de festivităţi a Consiliului Judeţean. Antrenorul ei, profesorul Valentin Gavril a fost desemnat pentru a 15-a oară consecutiv antrenorul anului, iar Liceul cu Program Sportiv Piatra Neamţ a cucerit laurii la categoria „Cel mai bun liceu de sport din judeţ”. Distincţii au fost acordate şi sporturilor neolimpice, la această categorie Alexandru Giurgi, din cadrul Clubului BAO Roman, fiind desemnat sportivul anului în judeţul Neamţ.

Canotajul a luat “crema” premiilor la gala sportului nemţean 2015, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiGala Sportului Nemţean a fost organizată de Direcţia pentru Tineret şi Sport, care i-a avut ca invitaţi de onoare pe Constantin Iacoban preşedintele Consiliului Judeţean, Dragoş Chitic primarul municipiului Piatra Neamţ şi subprefectul Gheorghe Neculae. Fără se beneficize de un aparat tehnic stufos, Direcţia pentru Tineret şi Sport Neamţ a adunat premii în valoare totală de 80.000 de lei, sumă cu mult peste ceea ce adunase în anii anteriori, la care Consiliul Judeţean Neamţ a adăugat premii substanţiale, atât pentru sporturile olimpice, cât şi pentru sporturile neolimpice.

Canotajul a luat “crema” premiilor la gala sportului nemţean 2015, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMă simt foarte mândră de mine, de rezultatele mele şi de antrenorii care mă pregătesc. Cred că este cel mai frumos cadou de Moş Crăciun”, a declarat Ana Maria Grăpinoiu, care, din 2016 va concura pentru clubul Dinamo.

Este pentru a 15-a oară consecutiv când câştig titlul de cel mai bun antrenor, dar este un titlu pe care mi-l doresc an de an. Le mulţumesc sportivilor mei că acceptă să practice canotaul şi că au încredere în mine”, a spus, la rândul lui, profesorul Valentin Gavril, antrenorul anului 2015.

Sunt mai mulţi ani de când Liceul cu Program Sportiv din Piatra Neamţ e cel mai bun liceu cu program sportiv din judeţ, dar trebuie o schimbare pentru ca sportul să progreseze. Trebuie să investim mai mult în copii şi în centrele de copii şi juniori. E o investiţie de viitor. Doresc tuturor colegilor mei, cadre didactice şi antrenori, să aibă parte de sărbători fericite şi le mulţumesc pentru munca depusă”, a spus profesorul Dan Gavril, directorul LPS Piatra Neamţ, cel mai bun liceu sportiv din udeţ.

Rezultatele sportivilor au plasat judeţul Neamţ pe locul 22 pe ţară, din 42 de unităţi administrativ – teritoriale.

Mihai STOIAN

 

Articolul precedentScrisoarea pastorala la sarbatoarea Nasterii Domnului a IPF Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei/
Articolul următorCrăciun îndoliat la Răuceşti
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.