0:00

SC CENTRUL DE INTRETINERE URBANA SRL, cu sediul în strada Ștefan cel Mare, nr. 48 B, Târgu-Neamț, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Neamț sub nr. J 27/310/2013, având CUI – RO 31716906, prin reprezentant legal – d-nul Mironeasa Adrian – administrator,

În perioada iulie-septembrie 2015 SC CENTRUL DE INTRETINERE URBANA SRL a desfășurat o campanie de promovare a serviciilor – lucrări de construcții prin folosirea unui mesaj publicitar ce conținea sintagma ”cele mai mici prețuri din Târgu-Neamț” – pe pagina de internet a ziarelor ZCH News și Mesagerul de Neamț – format și pe hârtie.

Prin utilizarea mesajului publicitar ”cele mai mici prețuri din Târgu-Neamț”, de către SC CENTRUL DE INTRETINERE URBANA SRL, publicul – în calitatea sa de consumator, înțelege că prin achiziționarea de lucrări/servicii de la societate poate beneficia de cele mai mici prețuri din Târgu-Neamț, față de prețurile practicate de societățile de același profil, inducând astfel în eroare persoanele cărora li se adresează.

Astfel, au fost încălcate de către SC CENTRUL DE INTRETINERE URBANA SRL prevederile art. 4 coroborat cu art. 5 lit.b din Legea nr. 158/2008 privind publicitatea înșelătoare și publicitatea comparativă, republicată, fapt pentru care societatea a fost sancționată contravențional cu avertisment.

De asemenea, au fost dispuse măsuri complementare conform art. 11 alin.1 lit.a și art. 11 alin. 3 din Legea nr. 158/2008 privind publicitatea înșelătoare și publicitatea comparativă, republicată, prin care s-a dispus societății comerciale Centrul de Intreținere Urbana SRL încetarea publicității înșelătoare.

 

Administrator,

SC CENTRUL DE INTRETINERE URBANA SRL

DECLARAȚIE RECTIFICATIVĂ, ZCH NEWS - sursa ta de informații DECLARAȚIE RECTIFICATIVĂ, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Articolul precedentPrimii urători la CJ Neamţ GALERIE FOTO
Articolul următorIARNA LA NEAMŢ: Intervenţii doar pe drumurile naţionale