0:00

Nemţean prins „zburând” cu maşina cu 204 km/h!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn nemţean a fost surprins, sâmbătă, 19 decembrie, de polițiștii rutieri conducând pe autostrada A3 cu viteza de 204 km/h, se precizează într-un comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

„Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A3 Turda – Borș, au depistat, la kilometrul 15+500 m, un bărbat 24 de ani, din Neamț, care conducea cu viteză excesivă. Conducătorul auto a fost înregistrat de aparatul radar, conducând cu viteza de 204 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă de 945 de lei, iar, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile”, se precizează în comunicatul citat.

„Poliția Română este la datorie pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave și salvarea de vieți! Depășirea limitelor legale de viteză și viteza neadaptată la condițiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!”, mai precizează reprezentanţii Poliţiei Rutiere în comunicatul menţionat. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentDNA: Şefi de la Poliţia Rutieră cercetaţi pentru corupţie!
Articolul următorFinal de proiect „Dezvoltarea managementului pentru Parcul Naţional Ceahlău“
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.