0:00

Accidente mortale la Poiana Teiului şi Gherăieşti, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO femeie, de 56 de ani, din Gherăieşti şi o tânără din Poiana Teiului şi-au pierdut viaţa în două accidente rutiere, petrecute în seara de 15 decembrie, într-un interval de exact o oră.

La 18:15, pe E 85 (drumul european supranumit „şoseaua morţii”), în afara localităţii Gherăieşti, un tânăr, de 23 de ani, care conducea un autoturism, a lovit în plin o femeie care se angajase în traversare printr-un loc nepermis. Victima, aflată în stare foarte gravă, a fost transportată la spital, unde a decedat la scurt timp.

O oră mai târziu, în localitatea Săvineşti din comuna Poiana Teiului, un autoturism, condus de un localnic, de 20 de ani, care se afla sub influenţa alcoolului, a ieşit de pe şosea într-o curbă şi s-a izbit într-un gard metalic. În urma impactului, care a fost foarte violent, pasagera de pe scaunul din dreapta faţă, care avea 31 de ani, a decedat.

În ambele cazuri, şoferii vor fi cercetaţi pentru ucidere din culpă, cu menţiunea că tânărul de la Poiana Teiului are circumstanţa agravantă a unei concentraţii de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot în ziua de 15 decembrie, la Secuieni, s-a petrecut un accident grav, în care a fost rănit un tânăr, de 33 de ani, din Bahna. El a coborât dintr-un microbuz şi a vrut să traverseze, iar în acel moment a fost lovit de o maşină, condusă de un bărbat, de 48 de ani, din Secuieni. Victima a fost transportată la spital, unde medicii au stabilit că are fracturi la ambele picioare şi la mâna dreaptă. (C. MIRCEA)

Articolul precedentIARNA LA NEAMŢ: Intervenţii doar pe drumurile naţionale
Articolul următorPreşedintele CJ Neamţ la bilanţul jandarmilor
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.