0:00

Captură de iPad Mini şi Apple Watch în valoare de 160.000 lei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiști de frontieră de la Vama Sculeni (Iaşi), împreună cu inspectori vamali, au descoperit, vineri, 27 noiembrie, ascunse într-un locaș special amenajat în podeaua și în tubulatura de aerisire a unui autocar 47 tablete iPad Mini și 27 ceasuri Apple Watch, pe care un cetățean din Republica Moldova încerca să le scoată ilegal din România, se precizează într-un comunicat de presă.

„În jurul orei 15:40, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei, cetățeanul din Republica Moldova Nicolae U., în vârstă de 35 de ani, conducând un autocar înmatriculat în Republica Moldova, ce efectua curse regulate pe relația Bălți – Iași. În urma controlului efectuat echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a descoperit ascunse într-un locaș special amenajat în podeaua și în tubulatura de aerisire a autocarului 47 tablete iPad Mini și 27 ceasuri Apple Watch. Bărbatul a declarat că, înainte de a pleca din localitatea Bălți (Republica Moldova), a fost fost contactat de un conațional care i-a transmis că atunci când va ajunge în Iași va prelua niște tablete și ceasuri, pe care trebuie să i le aducă. Conform înțelegerii, Nicolae U. a preluat bunurile de la un bărbat cu care s-a întâlnit în parcarea unui supermarket din Iași”, se precizează în comunicatul citat.

Bunurile în valoare de 160.000 lei au fost reținute în vederea confiscării. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. (ZCH NEWS)

Articolul precedentANM: Neamţul şi alte 5 judeţe rămân sub cod galben! Ninsorile continuă şi duminică!
Articolul următorLiga a II-a fără FC Ceahlăul Piatra Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.