furt varzaDoi „întreprinzători” au reuşit să fure nu mai puţin de 10 tone de varză, în valoarea de aproape 10.000 de lei, însă n-au apucat să se bucure de pradă, pentru că i-au prins poliţiştii, după ce păgubiţii au depus reclamaţie.

„La 09.10.2015, ora 10.00, Postul de poliție Satu Mare a fost sesizat de un bărbat de 42 de ani, din orașul Milișăuți, despre faptul că, în noaptea de 08/09.10.2015, persoane necunoscute i-au sustras o cantitate mare de varză de pe terenul situat în locul denumit Drăganca”, se arată în comunicatul Poliţiei Suceava.

„Ulterior, la ora 10.45, polițiștii au fost sesizați şi de un alt bărbat de 31 de ani, din orașul Milișăuți, despre faptul că, în aceeași noapte, de pe terenul situat în apropierea celeilalte victime, persoane necunoscute i-au sustrasă o cantitate de varză. În urma activităților operative întreprinse de polițiștii Postului de poliție Satu Mare, în cooperare cu cei ai Postului de poliție Dornești au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptelor ca fiind un bărbat de 44 de ani, din comuna Dornești și un tânăr de 27 ani, din comuna Frătăuții Noi, care locuiește fără forme legale în comuna Dornești. La domiciliile acestora a fost identificată întreaga cantitate de varză sustrasă, aceasta fiind restituită părților vătămate”. (ZCH NEWS)

Articolul precedentACTUALIZARE Prima ninsoare din acest sezon FOTOGRAFII PIATRA-NEAMŢ şi BICAZ
Articolul următorLA MECI: Politicienii la lojă, fostele glorii în ploaie! GALERIE FOTO
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comments are closed.