1 Martie, prilej de campanie electorală pentru Udrea și Stoica, ZCH NEWS - sursa ta de informații

* la Roman, Elena Udrea a adus acuzații grave reprezentanților Guvernului în teritoriu

Mihaela Stoica și Elena Udrea, cei doi deputați PMP de Neamț, s-au aflat alături de doamnele și domnişoarele din colegiile pe care le reprezintă în Parlament, sâmbătă, 1 martie, în prima zi de primăvară. Atât Elena Udrea, cât și Mihaela Stoica au oferit flori și mărțișoare electoratului feminin mai întâi la Roman și apoi la Piatra Neamț. Ulterior, cele două reprezentante ale PMP au susținut și o conferință de presă, la sediul din Piatra Neamț a organizației județene.

“Este o zi pe care v-o dorim frumoasa, să fiți sănătoase si sărbătorite așa cum meritați. Să aveți o primavară cu mult soare și multe realizări”, a spus Elena Udrea.

Cu aceeași ocazie Elena Udrea și Mihaela Stoica au reamintit obiectivele Partidului Mișcarea Populară și reuşitele PMP în decurs de o lună, de când s-a înființat oficial.

“Iată PMP s-a înființat oficial acum o lună și am reușit să demonstrăm că suntem un partid care facem opoziție unei guvernări care nu are nicio performanță, o guvernare destrămată. Partidul Mișcarea Populară s-a născut din nevoia de a face o altfel de politică. Avem un obiectiv realizabil, posibil de atins, ne propunem să câștigăm cât mai multe locuri de europarlamentar, la alegerile din luna mai, să avem un scor cu două cifre și să reușim în 2014 să arătăm că a apărut un partid care poate face diferența”, a declarat Elena Udrea.

Presiunea de la Neamţ

Prezent şi la Roman la finele săptămânii, Elena Udrea a adus acuzații grave reprezentanților Guvernului în teritoriu. Aceasta spune că la întâlnirile pe care le-a avut de-a lungul timpului în Neamț cu reprezentanții mediului de afaceri i s-a adus la cunoștință mai multe abuzuri.

„În Neamț se întâmpla un lucru tragic, pe care l-am aflat de la oamenii de afaceri: o presiune fantastică a instituțiilor de control ale Guvernului asupra mediului de afaceri. Oamenii de afaceri spuneau că le era greu să reziste în fața controalelor ce vin permanent doar cu scopul de a lua șpagă”, a declarat parlamentarul.

Udrea mai spune că oamenii de afaceri doar s-au plâns, nu i-au şi reclamat pe cei care au abuzat de funcții.

E o prigoană asupra celor care aduc bani, asupra oamenilor de afaceri care fac parte din Opoziție. Sunt presați să cotizeze cu bani, cu mese gratis, cu mâncare la pachet familiilor funcționarilor din instituții. Sunt cazuri concrete ce trebuie reclamate la DNA. Noi o să încercăm să convingem oamenii care sunt supuși la abuzuri să facă denunțuri către DNA, Parchet, pentru ca cei care-și folosesc funcțiile să fie prinși”, spune Elena Udrea.

Deputatul spune că are în continuare o relație bună cu parlamentarii din Neamț, chiar și de când este în PMP, dar speră la o îmbunătățire a colaborării și cu deputatul Dorin Ursărescu: „Eu am avut o relație bună cu parlamentarii, mai puțin cu domnul acela de la liberali. Poate acum că au plecat de la Putere își schimbă comportamentul. Nu trebuie să avem conflicte între noi”, a mai spus deputatul Elena Udrea.

Irina CĂLIN
Claudia MATEI

Articolul precedentO simulare de BAC obositoare
Articolul următorActualitatea infractionala