Astăzi, 2 mai, în carantină sunt cu 7 persoane mai mult decât ieri, respectiv 231 de persoane (1.072 de persoane au ieșit de sub supraveghere). Alte 101 persoane au terminat perioada de izolare la domicilii, de ieri și până astăzi, când mai sunt 415 persoane rămase în auto-izolare acasă (până acum au fost 7.668 persoane), potrivit datelor raportate de Direcția de Sănătate Publică Neamț. Jandarmii au asigurat măsuri de ordine publică la locațiile cu persoane aflate în carantină la nivelul județului și au desfășurat 4 misiuni de însoțire a persoanelor către locațiile de carantină, informează Prefectura Neamț.

Ieri, forțele de ordine au efectuat verificări de mai multe ori la domiciliile a 898 de persoane, cu privire la modul în care sunt respectate condițiile de izolare. Au controlat 64 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate, dacă respectă restricțiile instituite pe perioada stării de urgență și au aplicat 3 amenzi în valoare de 10.000 de lei. „În cadrul activităților desfășurate pentru punerea în aplicare a măsurilor privind restricționarea circulației, la nivelul județului Neamț au fost aplicate 169 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de peste 320.000 de lei”, mai informează Prefectura Neamț.

(C.I.)

Articolul precedentCoronavirus: Puține cazuri noi în județele Neamț și Botoșani. Care sunt cel mai puțin afectate județe
Articolul următor3 mai – Două cutremure în zona Vrancea

1 COMENTARIU

  1. Liberalii umplu sacul tarii cu amenzi.Vor avea bani de salarii pentru bugetari sii pensii speciale.

Comments are closed.