somer

Într-un comunicat remis de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț se arată că, în luna septembrie, în județ, a fost raportată o rată a șomajului de 5,52%, în timp ce în luna octombrie, același indicator arăta o rată de 6,07%. Asta înseamnă că 1.075 de nemțeni au rămas șomeri în pragul iernii. În județ, la momentul actual figurează ca șomeri, indemnizați sau nu, 12.372 de persoane.

Localitățile care conduc în topul celor mai mari rate ale șomajului din Neamț sunt: Boghicea – 13,16%; Oniceni – 12, 34%;Văleni – 11,65%. La polul opus, localitățile care au cea mai mare parte din populație activă pe piața muncii, cu cei mai puțini șomeri sunt: Cordun – 1,67%; Mărgineni – 1,69%; Gâdinți – 1,82 %. Din datele raportate de AJOFM Neamț pentru luna octombrie a acestui an, din cei 12.372 de șomeri, mai bine de jumătate sunt  bărbați. (I.H.S.)

1 COMENTARIU

  1. O DA ACESTE MINCIUNI 6% DE UNDE L-ATI LUAT DE LA PONTA SA VA FIE RUSYNE INTERLOPIILOR DE LA AJOFM VATI INVATAT SA MINTITY CA PLAGIATORUL DUPA PAREREA MEA SUNT CEL PUTYN 20% DACA MAI CALCULEZI SI CEI DE AFARA SE AJUNGE LA 50% MAY LUCREAZA IN NEAMT DOAR INTERLOPPI SI APARATUL DE STAT RESTUL LA NOROC . DE CE NU DATI O EVIDENTA DETALIATA CU NR TOTAL DE MUNCITORI PE FIECARE DOMENIU REGISTRATY SI ASA ATATATI ADEVARUL NU DOAR CIFRE STATISTICE DE OGHI LUMII VATI MOLIOSYT DE LA MARELE CONDUCATOR PTONTA PLAGIATORUL SA MINTYTI SANATOSY INCONTINUARE ….

Comments are closed.