Un partid cu reale perspective de dezvoltare: Natură, Oameni şi Animale, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiViaţa politică din România se înnoieşte prin apariţia formaţiunii politice Partidul pentru Natură, Oameni și Animale, ce s-a lansat ieri, 20 noiembrie.

Acesta va fi format din „reprezentanți și activiști din societatea civilă, alături de cetățeni care cred într-o Românie civilizată, în care oamenii trăiesc în armonie cu natura și animalele, se unesc într-o mișcare politică de care România are nevoie în acest moment”, potrivit unui comunicat de presă.

Formaţiunea îşi propune „să îmbunătățească politicile publice și legislația privind natura, oamenii și animalele” și „să readucă competența, educația, decența, compasiunea și etica ca valori de bază ale societății noastre”.

„A venit momentul să fiți auziți și reprezentați! Nu avem timp de pierdut! Natura este în colaps, oamenii din toate categoriile sociale au nevoie de sprijin din partea politicienilor, iar animalele trebuie să ajungă în poziția de a fi respectate și a li se recunoaște drepturile. Pentru noi este o continuare firească a activității civice și de voluntariat realizate până acum și suntem deosebit de încrezători că NOA îi va inspira pe toți cei care împărtășesc valorile noastre, să se alăture mișcării NOA și să candideze alături de noi „, a declarat Lucian Rad, președintele interimar NOA.

Deocamdată noul partid se va concentra pe dezvoltarea filialelor și a listelor de membri candidați, în cât mai multe județe, din dorinţa de a face din NOA o mișcare politică importantă la nivel naţional.

Angela Croitoru

Articolul precedentProgramul Casa Verde Fotovoltaice s-ar putea debloca după două luni
Articolul următorTrendurile actuale la păcănele: avantaje și perspective
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.