Un bărbat de 37 de ani, din Roznov, a fost reținut de polițiști, în ziua de 1 aprilie, pentru că a încălcat ordinul de protecție emis pe numele lui, pe 29 martie.

Prin decizie executorie, Judecătoria Piatra-Neamț a dispus:Admite cererea formulată de reclamantul Rusu Cristian în contradictoriu cu pârâtul Rusu Constantin. Dispune emiterea următorului ORDIN DE PROTECŢIE, privind reclamantul Rusu Cristian: «Obligă pârâtul Rusu Constantin să păstreze faţă de reclamantul Rusu Cristian o distanţă minimă de 50 m pentru o perioadă de 6 luni de la pronunţarea prezentei hotărâri. Dispune evacuarea temporară a pârâtului Rusu Constantin din imobilul situat în judeţul Neamţ, pentru o perioadă de 6 luni de la pronunţarea prezentei hotărâri. Atrage atenţia pârâtului Rusu Constantin că încălcarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie constituie infracţiune. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 29.03.2019»”.

A doua zi după emiterea ordinului de protecție, Constantin Rusu s-a dus la casa tatălui său și a încercat să intre. În acel moment, Cristian Rusu a anunțat poliția. Prin urmare, Constantin Rusu s-a ales cu dosar penal pentru nerespectarea hotărârii judecătorești. ”În urma administrării probatoriului, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbat, pe care l-au introdus în arestul IPJ Neamț”, a declarat agentul șef adjunct Robert Costân, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Astăzi, acesta urmează să fie prezentat de polițiști Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”. (C.M.)

Articolul precedentACTUALIZARE FOTO-VIDEO Pădurea din Scăricica în pericol să ia foc de la un grajd
Articolul următorCSM Roman caută mici şahişti talentaţi
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.