Târgu Neamț: dezbatere publică pe tema taxelor și impozitelor pentru anul care vine, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLocuitorii orașului Târgu Neamț, agenții economici din urbe, consilierii locali, precum și orice alte persoane interesate, pot participa la o dezbatere publică ce are în agendă aspecte importante pentru viața comunității.

Sunt avute în vedere două proiecte de hotărâre, unul privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2024. Celălalt proiect vizează nivelul chiriilor și redevențelor pentru imobilele aparținând domeniului public/privat al orașului, precum și a taxei de intervenție pe domeniul public/privat, pentru anul 2024.

Ambele proiecte au fost afișate pe site-ul www.primariatarguneamt.ro, la secțiunea Dezbateri publice/Proiecte supuse dezbaterii publice, precum și la avizierul instituței și pe pagina de Facebook a Primăriei Târgu Neamț.

Acțiunea este organizată de Primăria Târgu Neamț și are loc pe 22 noiembrie, cu începere de la ora 14:00 în sala de ședințe a Consiliului Local.

(G.S.)

Articolul precedentMircea Geoană anunță… un anunț privind candidatura la prezidențiale
Articolul următorEXCLUSIV: Modernizare în industria grea după 30 de ani. Echipament de producție unicat in România. COMES S.A. se relansează în industria nucleară
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.