Echipa de Liga a V-a Zorile Urecheni a dat lovitura pe piaţa transferurilor, cu doar câteva zile înainte de startul returului. La formaţia clasată doar pe locul 8 (din 10 echipe) în Seria A vor evolua fotbalişti foarte cunoscuţi la nivelul Ligii a IV-a nemţene: Ciprian Brighiu (până la finalul turului a jucat la Speranţa Răuceşti), Ioan Ştirbets (a evoluat în sezonul trecut tot la Speranţa Răuceşti) şi Bogdan Straton (în tur a jucat la Ozana Târgu Neamţ).

Ozana Timişeşti-Zorile Urecheni (roşu) 3-1 (1-0), 11 noiembrie 2018

“Ne dorim clasarea pe un loc care să ne permită promovarea în Liga a IV-a. Noi am avut o echipă foarte bună, cu jucători în mare majoritate din localitate, dar mulţi dintre ei au plecat şi am fost nevoiţi să ne repliem în liga inferioară. Avem nevoie de jucători cu experienţă care să satisfacă dorinţa de victorie a suporterilor, dar şi a celor care ne ocupăm de această echipă. Dacă va fi cazul, vom aduce şi alţi jucători cu experienţă, obiectivul nostru fiind promovarea în Liga a IV-a”, a declarat Ioan Tănăselea, organizatorul de competiţii al formaţiei Zorile Urecheni.

Ciprian BRIGHIU (s), în tricoul Speranţei Răuceşti

Potrivit zvonisticii locale, Zorile Urecheni ar mai viza cel puţin trei fotbalişti aflaţi deocamdată tot la Speranţa Răuceşti: Borcilă, Bodron şi Petrescu. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Ozana Timişeşti)

Articolul precedentFOTO Detașamentul de pompieri Piatra Neamț din nou pe locul I
Articolul următorL3 CSM Paşcani-CSM Ceahlăul Piatra Neamţ 0-2 (0-1)
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.