reclama autocenter

arsene (2)„Mă bucur că, după negocieri și dezbateri, am reușit să ajungem la un consens asupra Codului Fiscal. Votul dat astăzi de către Camera Deputaților propune Președintelui pentru promulgare o formă sustenabilă și modernă a noului Cod Fiscal. Consensul la care au ajuns partidele politice în privința Codului Fiscal reprezintă o dovadă de maturitate și responsabilitate politică din partea reprezentanților cetățenilor în Parlamentul României.

Sper că a înțeles toată lumea faptul că acest Cod ‪‎Fiscal nu va fi nici al majorităţii, nici al opoziţiei, ci va fi un cod al României şi al mediului de afaceri şi al românilor care vor beneficia cu toţii de pe urma lui.

Codul Fiscal este cea mai bună şi sigură cale de a duce rezultatele economice în buzunarul românilor. Noua formă a Codului Fiscal va veni în sprijinul tuturor românilor.

Parlamentul și-a făcut datoria și a retrimis Președintelui o formă îmbunătățită a Codului Fiscal. Îmi exprim speranța că și Președintele Iohannis va promulga cât mai repede forma pe care Parlamentul a votat-o”.

Articolul precedentPercheziţii DNA la operatorul de apă Nova Apaserv
Articolul următorPeste 10.000 de ţigări capturate la Sculeni
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.