pietricica turism

Şcoala Gimnazială Băluşeşti (comuna Ion Creangă) a fost la un pas de a suferi o pagubă mărişoară (5.000 de lei) în urma unui jaf. Poliţiştii din localitate au fost sesizaţi joi dimineaţă, 13 iulie, de către directorul unităţii şcolare, despre faptul că din incinta unităţii au fost sustrase mai multe bunuri.

Poliţia Ion Creangă

“Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în noaptea de 12/13.07.2017, persoane necunoscute, prin spargerea unui geam, au pătruns în interiorul biroului secretariat al şcolii, de unde au sustras trei laptopuri şi accesorii wireless, în valoare totală de aproximativ 5.000 lei”, precizează IPJ Neamţ.

Din fericire, investigaţiile poliţiştilor au dat roade, astfel că hoţul (un tânăr, de 16 ani, din Roman) a fost descoperit într-un autobuz ce se deplasa pe ruta Bălușești-Roman. Asupra acestuia au fost găsite, într-un rucsac, toate bunurile sustrase. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. (ZCH NEWS)