pietricica turism

Actualizare: Polițiștii care au făcut cercetări la fața locului au stabilit că băiatul, în vârstă de 15 ani, a fost acroșat de mașină în timp ce a traversat pe lângă trecere: „În urma cercetărilor a reieșit că în timp ce un bărbat, de 48 de ani, din Iași, se deplasa cu autoturismul pe strada Ștefan cel Mare, din comuna Vânători-Neamț, a surprins și accidentat un tânăr, de 15 ani, din localitate, care ar fi traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure. În cauză cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț. Băiatul a fost transportat la spital.

***Știre inițială***

Un tânăr a fost lovit de o mașină în timp ce traversa pe o trecere pentru pietoni, conform martorilor, în după-amiaza de 17 octombrie. Accidentul s-a produs în comuna Vânători-Neamț, la fața locului fiind trimis un echipaj de ambulanță pentru asistență medicală. Traficul este blocat. Vom reveni. (C.I.)

1 COMENTARIU

  1. Buna seara !
    Vreau sa ma lamuriti cu un mic lucru , cum puteti sa actualizati un citat in care se spune :”..ar fi traversat strada printer un loc nepermis si fara sa se asigure ..”. Daca din pozele afisate ,arata CLAR ca baiatul e pe trecerea de pietonii , chiar la 1 m distanta de autoturismul implicat si toate pozele sunt CLARE ,ca toate petrecute sau intamplat pe trecerea de pietoni :))!!

Comments are closed.