pietricica turism

Polițiștii din Botoșani au lansat astăzi, 15 noiembrie, un apel către toți cei care au informații despre tânărul din imagine, cu care familia a pierdut legătura din ianuarie 2017!

Tânărul se numește Marian-Ionuț Gavriliuc, are 27 de ani (născut pe 10.02.1992, în mun. Botoșani, judeţul Botoşani), cu domiciliul în sat Iacobeni, comuna Dângeni, judeţul Botoşani.

La data de 14.11.2019, poliţiştii au fost sesizati de numita G.R., din satul Iacobeni, com. Dângeni, jud. Botoșani, despre faptul că fiul său, Gavriliuc Marian-Ionuț, în vârstă de 27 ani, nu a mai contactat membrii familiei din luna ianuarie 2017, dată la care plecase de bunăvoie în judeţul Galati, pentru a lucra la o stână. Îmbrăcămintea la data dispariţiei: geacă de culoare gri, pantaloni de trening de culoare gri, încălțat cu ghete neagre. Semnalmente: înălțimea 1,80 m, greutatea aprox. 75 kg, păr șaten scurt, ochi căprui. Semne particulare: cicatrice în partea lateral-stângă a gâtului”, precizează cei de la IPJ Botoșani.

Cei care l-au văzut sau pot oferi informații despre el sunt rugați să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție. (ZCH News)