0:00

Bursa generală a locurilor de muncă organizată în Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrimul târg de job-uri din acest an, Bursa generală a locurilor de muncă, are loc în această săptămână, pe 17 mai. Organizatorul, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț a stabilit deja locațiile unde va avea loc acest eveniment. În reședința de județ bursa se va desfășura la Grupul Școlar Economic, de pe strada Alexandru Lăpușneanu nr. 16, la Roman va fi la Grupul Școlar „Vasile Sav”, din bulevardul Republicii nr. 46, iar la Târgu Neamț acțiunea se desfășoară la primărie, pe str. Ștefan cel Mare, nr. 62. În toate cele trei locații, acțiunea începe simultan, de la ora 09:00.

În cadrul bursei vor avea loc întâlniri directe între angajatorii ofertanți de locuri de muncă și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau a celor care doresc să schimbe locul de muncă pe care-l au la momentul respectiv, cadru în care se vor face cunoscute condițiile necesare pentru angajare și în funcție de îndeplinirea acestora se va stabili angajarea sau programarea pentru proba de lucru”, a declarat Daniel Chirilă, directorul AJOFM Neamț.

Până acum au confirmat participarea un număr de 52 de agenți economici care vor oferi 455 locuri de muncă vacante în industria textilă, prelucrarea lemnului, servicii, hoteluri și restaurante, comerț și construcții.

Până la organizarea bursei, în această săptămână în județul Neamț sunt anunțate ca fiind vacante 600 de locuri de muncă în cele mai diverse ocupații. În Piatra Neamț și comunele limitrofe ar putea găsi de lucru 228 de persoane, cele mai multe posturi vacante, 272, fiind la Roman. Alte 100 de job-uri sunt pentru cei din zona Târgu Neamț.

(G.S.)

Articolul precedentPremieră la ISU Neamț: o femeie în echipa de intervenție
Articolul următorStart la Evaluarea Națională pentru clasa a II-a
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.