0:00

ACTUALIZARE: La eveniment au participat 95 de agenți economici, dintre care 46 au fost prezenți la Piatra Neamț, 35 la Roman și 14 la Târgu Neamț. Aceștia au oferit în total 1.034 de locuri de muncă vacante.

Principalele ramuri de activitate în care au fost oferite locurile de muncă includ servicii (pentru meserii precum vânzător, ospătar, barman, patiser, bucătar, șofer, agent de pază), construcții (pentru meserii precum zugrav, zidar, fierar-betonist, dulgher, lăcătuș mecanic) și fabricarea articolelor de îmbrăcăminte.

Cele mai multe locuri de muncă au fost disponibile în municipiul Piatra Neamț (632), urmat de municipiul Roman (263) și orașul Târgu Neamț (139).

La Bursa Generală a Locurilor de Muncă au participat 1.054 de persoane, dintre care 535 la Piatra Neamț, 340 la Roman și 179 la Târgu Neamț.

În urma evenimentului, 59 de persoane au fost angajate pe loc, dintre care 4 cu studii superioare (1 inginer mecanic, 2 ingineri constructori, 1 inginer căi ferate, drumuri și poduri). De asemenea, 275 de persoane au fost selectate în vederea încadrării ulterioare.

„După datele preliminare, bursa a fost la un nivel de participare destul de bun. Sigur, am avut și burse mai bune, în anumiți ani în care creșterea economică a fost mai puternică. Suntem într-un moment în care există o activitate economică puțin revigorată primăvara, nu ca în anii trecuți, dar la un nivel suficient de bun”, a declarat Directorul Executiv, Daniel Chirila.

AJOFM Neamț continuă să sprijine atât angajatorii, cât și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, contribuind astfel la reducerea șomajului și la dezvoltarea economică a județului.

**********

ȘTIRE INIȚIALĂ: Astăzi, 17 mai, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) a organizat un nou târg de locuri de muncă la Liceul Economic „Alexandru Ioan Cuza” din Piatra Neamț. Evenimentul a atras un număr semnificativ de persoane în căutarea unui loc de muncă, formându-se cozi lungi de oameni nerăbdători să discute cu angajatorii prezenți.

ACTUALIZARE Rezultatele bursei locurilor de muncă din Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații ACTUALIZARE Rezultatele bursei locurilor de muncă din Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiOferta de locuri de muncă a fost diversificată, incluzând posturi pentru personal necalificat, precum și pentru cei cu studii medii și superioare. Majoritatea participanților au fost persoane cu vârsta peste 30 de ani, cu un număr relativ mic de tineri în căutarea unui job. Mulți dintre cei prezenți au dorit să își continue activitatea în domeniile în care au experiență, însă au existat și persoane interesate de o schimbare de carieră.

ACTUALIZARE Rezultatele bursei locurilor de muncă din Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn ceea ce privește sectoarele de activitate, interesul a fost redus pentru meserii precum bucătar, ajutor de bucătar, strungar, sudor și alte posturi similare. Cu toate acestea, evenimentul a oferit o oportunitate valoroasă pentru toți participanții de a interacționa direct cu potențiali angajatori și de a explora diverse opțiuni de angajare. Manifestări similare au avut loc și la Roman și Târgu Neamț (imagini oferite de AJOFM Neamț):

ACTUALIZARE Rezultatele bursei locurilor de muncă din Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații ACTUALIZARE Rezultatele bursei locurilor de muncă din Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații ACTUALIZARE Rezultatele bursei locurilor de muncă din Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDenisa POPA

Articolul precedentUltima zi de înscriere pentru examenul de titularizare
Articolul următorȘofer beat, a intrat cu mașina într-un mal de pământ
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.