0:00

521,9 milioane lei pentru drumurile județene din Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiJudețul Neamț beneficiază de cel mai mare proiect dintre cele 469 aprobate pentru finanțare din Fondul de Dezvoltare și Investiții. Este vorba despre 521,9 milioane de lei pentru un proiect integrat modernizare, consolidare și reabilitare drumuri și poduri județene, obiective ce asigură conectarea la rețeaua TEN-T județul Neamț.

La mare distanță de proiectul din Neamț se află Snagovul care primește 172 milioane de lei, municipiul Buzău cu 150 milioane lei, primăria București care primește 104 milioane de lei sau Consiliul Județean Maramureș care primește 102 milioane de lei.

Aprobarea acestui proiect arată încă o dată că rolul lui Ionel Arsene în PSD, mai ales în această periodă când se caută securizarea voturilor în Parlament și atragerea de trădători de la alte partied, este unul considerat esențial. Pentru județul Neamț, banii sunt bineveniți în condițiile în care infrastructura rutieră se află în mare suferință.

În lista proiectelor aprobate apare și Primăria Piatra Neamț cu suma de aproximativ 15 milioane de lei pentru lucrări de întreținere și reparații curente a infrastructurii rutiere.

Lista completă a proiectelor o puteți consulta mai jos.

429282952-Proiecte-aprobate-pentru-finantare-07-10-site-pdf

 

Articolul precedentCercetat pentru mită, șeful secției de ortopedie Roman are voie să profeseze
Articolul următorEugen Țapu, vicelider al grupului PNL din Senat: ”Viorica Dăncilă are impresia că la Bruxelles este la fel ca la sediul PSD, din Kiseleff”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.