Acasă EVENIMENT TRAGEDIA COLECTIV #62

TRAGEDIA COLECTIV #62

0:00

TRAGEDIA COLECTIV #62, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiBilanţul incendiului produs în 30 octombrie în clubul „Colectiv” a ajuns la 62 de morţi, după ce o altă persoană – o tânără de 24 de ani – a murit, marţi dimineaţă, 15 decembrie, la Spitalul de Arşi din Capitală. Tânăra se afla în stare critică de la început, la Secţia de Terapie Intensivă, având arsuri grave pe o mare suprafaţă a corpului, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Arşi din Capitală, Adrian Stănculea.

O victimă a incendiului produs în 30 octombrie şi-a pierdut viaţa, duminică, 13 decembrie, într-un spital din Germania. Ioana Raluca Pănculescu, de 36 de ani, a fost transportată în urmă cu o lună la o clinică din Germania de la Spitalul „Bagdasar Arseni”, cu un avion militar. Anunţul a fost făcut de familia tinerei şi confirmat de Ministerul Sănătăţii. Ioana era în stare foarte gravă, având arsuri pe o mare parte din corp şi complicaţii digestive.

Marţi, în spitale din Capitală, mai sunt internaţi 18 răniţi, dintre care 3 la Spitalul de Arşi, la Spitalul „Bagdasar-Arseni” – 2, la Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu” – 3, la Spitalul Elias – 2, la Spitalul Militar Central – 4, la Spitalul de Urgenţă Floreasca – 3 şi la Institutul „C.C. Iliescu” – un pacient. (ZCH NEWS; FOTO: Andreea Alexandru – Mediafax)

Exit mobile version