Sarmalele reci de RevelionArticolul precedent
Cum a scos Gavriil Galinescu beţivii din Hangu la treabăArticolul urmator
Știri fierbinți

Ziceri cu Victor și Crin: Puri precum crinii și plini de poante

Articol
Spatiere+- AMarime font+- Tipărește articol
Ziceri cu Victor și Crin: Puri precum crinii și plini de poante

ponta si antonescu

Victor despre Crin: ”Nu e prima oară când Crin Antonescu minte. M-am obișnuit”. (…) Am văzut (știrile despre stenogramele din conducerea PNL, n.r.), nu știu dacă sunt adevărate. Dacă sunt adevărate, dl Antonescu și-a mințit colegii asupra realității. Am fost la USL cel puțin 12 persoane atunci când domnia sa a fost de acord cu legea amnistiei, după ce a zis să dau ordonanță de urgență, mai bine că am spus evident că nu dau OUG pe așa ceva”.

Crin despre Victor: ”Ce am spus eu e adevărat. Dl Ponta își ia îndrăzneala azi să mă facă mincinos, lucru pe care nu i-l permit. Nu i-l permit nici domniei sale, cum nu i l-am permis nici lui Traian Băsescu, nu pot permite nimănui. Am spus totdeauna adevărul, chiar dacă nu aș fi dorit să-l spun public și nu l-am spus public”. (…) ”Va fi foarte greu să mergem mai departe, dar nu ne dăm bătuți. Nu pot să rup o alianță, să dărâm un proiect pentru că nu mai am încredere într-un om.”

Crin pentru liniștirea bobolului și a activului pe funcții: ”Sigur că USL se află într-o situație grea, acest atac lipsit de bunăcuviință și onestitate ne pune într-o situație dificilă. Facem toate eforturile ca încrederea oamenilor care ne-au votat să nu fie înșelată. PNL se află la guvernare, nu printr-o înțelegere între mine și Ponta, PNL, ca și PSD, se află la guvernare în consecința votului dat de români.”

Victor despre ce știe că nu știa: ”Într-adevăr, ce are dreptate dl Antonescu, nu am vorbit niciodată, nici eu nu am știut până marți despre acele modificări la Codul Penal. Asta e adevărat”, a adăugat premierul.

Crin despre politică prin senzații: ”Nu mergem pe senzații, sigur că sunt profund afectat, mâhnit, când vad că un om pe care l-am susținut cu toată onestitatea, l-am ajutat să ajungă prim ministru, are un asemenea comportament”.

Victor Ponta, înainte de campania electorală: ”Da, sunt onorat să candidez pentru funcţia de prim-ministru din partea USL. Vreau să fiu prim-ministru al guvernului USL în această echipă, cu Crin Antonescu preşedinte al României, cu Daniel Constantin alături de mine şi cu Sorin Oprescu primar general al Capitalei”.

Crin în campania electorală: ”Puteţi fi siguri că Victor Ponta va fi prim-ministru. Nu mă bag în treaba primului ministru, dar ceva îmi spune că şi Daniel Constantin va fi ministru. Puteţi fi siguri, în orice caz, că ne vom respecta cuvântul între noi şi mai ales noi, împreună, faţă de români. Şi asta înseamnă că în patru ani de zile vom face, în sfârşit, România puternică.”

Articol

POLITICA

SUCEAVA: “Mărțișorul – simbol al renașterii și speranței”

SUCEAVA: “Mărțișorul – simbol al renașterii și speranței”   0

Sâmbătă, 28 februarie 2015, la Casa de Cultură orașului Gura Humorului, a avut loc Etapa Județeană a Concursului “Mărțișorul - simbol al renașterii și speranței” inițiat de Organizația Județeană a [...]

baner_vo_zch

baner_vo_zch

Info Util

Info Util

HOROSCOP ZILNIC

Ultimele comentarii

nelu
February 26, 2015 nelu

După titlu m-am gândit ca, IN SFARSIT, este un articol despre implicarea prefectului în conducerea [...]

Vizualizare articol
Radu
February 26, 2015 Radu

Pai, s-a schimbat o mafie cu alta....Vai de spitalul Bicaz cu asa o sefa! [...]

Vizualizare articol
Danutzu
February 26, 2015 Danutzu

Pentru autorul articolului se impune o corectie: VCM LPS Piatra Neamt a jucat si pierdut [...]

Vizualizare articol

VIDANJARE NEAMŢ

VIDANJARE NEAMŢ