izotec

În Piața “Roman-Vodă” din Roman s-a inaugurat prima ediție a Târgului de îmbrăcăminte și încălțăminte “Euro Fashion”, organizat de Camera de Comerț și Industrie a județului Neamț, în parteneriat cu Primăria și Consiliul local Roman. Târgul funcționează într-un cort expozițional de 24 de metri pe 12 metri, dar și în câteva spații separate de expunere care totalizează 72 de mp.

În deschiderea festivității de inaugurare, domnul Mihai Apopii, președintele Camerei de Comerț și Industrie a județului Neamț, a spus: “Romanul la această oră reprezintă un centru economic și social foarte important pentru județul Neamț. Ne bucurăm să constatăm că, în ultima perioadă, Romanul are cele mai puternice întreprinderi economice din județ. Asta ne-a determinat să mutăm centrul de greutate al manifestărilor și acțiunilor Camerei de Comerț aici. Și începem prin a transfera târgurile și expozițiile care încearcă să poziționeze în peisajul economic producătorii locali și nu numai. Încercăm să aducem la Roman și alte activități ale Camerei de Comerț, activități care înseamnă consultanță, înseamnă proiecte, înseamnă cursuri de pregătire și formare profesională. Mulțumesc în mod deosebit domnului primar și Consiliului Local Roman pentru sprijinul acordat la organizarea acestui târg”.

La rândul său, primarul Lucian Micu a spus: “Mulțumesc domnului președinte pentru cuvintele frumoase spuse despre municipiul nostru și ne bucurăm că Romanul a reușit să se poziționeze pe locul fruntaș în ceea ce privește capacitatea economică a județului. Și dacă în prezent 55% din PIB-ul județului Neamț este produs la Roman, noi continuăm demersurile pentru dezvoltarea municipiului. În ceea ce privește acest târg, am primit cu bucurie solicitarea Camerei de Comerț și Industrie Neamț  și am agreat, ambele părți, condiția ca acest târg să se adreseze exclusiv producătorilor, fiindcă noi dorim foarte mult susținerea capitalului autohton”.

În standurile amenajate  în spațiul expozițional se găsesc cele mai noi articole de sezon, oferte speciale la noile colecții de îmbrăcăminte, haine de piele, încălțăminte și accesorii, articole menite să răspundă tuturor gusturilor. Programul de vizitare este: de miercuri și până sâmbătă: de la ora 10:00 până la ora 19:00; duminică: de la 10:00 la 16:00. (D.A.)

ub
pietricica turism