Un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din comuna Cândești, a fost nenorocit în bătaie, duminică (12 noiembrie) seara, în satul Vădurele. El a fost adus cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Neamț, iar medicii din Unitatea de Primire a Urgențelor au stabilit că are ruptură de splină și a fost imediat operat. Astăzi, 13 noiembrie, tânărul este sub supravegeherea medicilor din secția reanimare. „Pacientul a fost supus unei intervenții de splenectomie și s-au efectuat suturi ale unor leziuni la ficat, iar acum este în reanimare. Starea lui este gravă, dar stabilă”, a declarat dr. Dan Verzea, directorul medical al SJU Neamț.

Între timp, polițiștii de la Secția Rurală Borlești au făcut cercetări în acest caz față de 6 suspecți, între care 3 minori, acuzați de tâlhărie. „În urma sesizării din seara de 12 noiembrie, din jurul orei 20:00, lucrătorii de la Secția de Poliție Rurală Borlești au identificat 6 persoane suspecte de tâlhărie, dintre care 4 au fost reținute, urmând să se dispună luarea măsurii arestării preventive”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, ofițerul de presă al Poliției Neamț.

Se pare că în jurul orei 19:00, tânărul ar fi plecat dintr-un bar, iar pe drum ar fi fost ajuns din urmă de cei 6 tineri (doi de 16 ani, unul de 17 ani și ceilalți cu vârste de 19 și 20 de ani), care l-au bătut și i-au furat telefonul mobil și portmoneul cu documente personale și 80 de lei. Motivul agresiunii va fi stabilit, 4 dintre suspecți sunt deja reținuți și 2 încă erau audiați, astăzi, la amiază. Cel mai probabil, până diseară toți vor fi prezentați parchetului cu propunere de arestare preventivă. (C.I.)

pietricica turism

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here