Pieton lovit pe trecereArticolul precedent
Liga I – etapa a 11-aArticolul urmator

Spitalul Bicaz, la degetul mic al ministrului

Articol
Spatiere+- AMarime font+- Tipărește articol
Spitalul Bicaz, la degetul mic al ministrului

spital bicaz

Sănătatea bicăjenilor rămâne în continuare în stand-by. După mai bine de o lună de zile de la vizita ministrului Sănătății la Piatra Neamț, spitalul de la Bicaz este și acum închis. Mai mult, în timpul vizite în Neamț, oficialul anunța că spitalul de la Bicaz se va deschide după ce se va face o evaluare a numărului de paturi la nivel național. Termenul avansat în declarații a fost de „o lună sau două”. Momentan, la spital se fac ultimele retușuri, dar primarul afirmă că sunt pregătiți pentru a deschide porțile definitv. „Lipsește doar ordinul de ministru. E interesant cum, în continuare, primim înștiințări de la centru ca și cum spitalului nostru nu i-au fost tăiate finanțările. Lumea se întreabă de ce nu-i dăm drumul cu cele 40 de paturi care ne-au fost alocate de la Bălțătești. Răspunsul este același. Așteptăm un ordin de ministru care să ne permită să începem activitatea. Și sperăm să o facem măcar cu numărul de paturi pe care l-am avut înainte de aprilie 2011, adică cu 97 de paturi”, a precizat Nicolae Sălăgean, edilul orașului Bicaz. Pentru evaluarea numărului de paturi la nivel național nu s-a stabilit o dată exactă, iar în momentul de față ministrul Nicolăescu pare mai mult preocupat de adoptarea pachetului de bază de servicii medicale. (M.T.)

Articol

SANATATE

NEAMŢ: Programări pentru un RMN până în septembrie!

NEAMŢ: Programări pentru un RMN până în septembrie!   0

Vasile Ciurchea, președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate a declarat, zilele trecute, că pacienții nu vor mai plăti pentru RMN de la 1 aprilie dacă au bilet de trimitere. [...]

Servicii de curățenie

Servicii de curățenie

Mica publicitate

Mica publicitate

HOROSCOP ZILNIC

Ultimele comentarii

nu am
March 25, 2015 nu am

sunt niste acuzati mincinoase va rog sami spuneti cine o declarat asa ceva eu voi [...]

Vizualizare articol
Puiu
March 25, 2015 Puiu

Doctore n-a obținut punctajul minim la proba scrisa. Tuturor candidatilor care nu au [...]

Vizualizare articol
poreclu
March 24, 2015 poreclu

PUBLICITATEA PENTRU CEL CE A FACUT-O DEPUTAT DE ROMAN PE ELENA UDREA. LA MULŢI [...]

Vizualizare articol

VIDANJARE NEAMŢ

VIDANJARE NEAMŢ

Citeste pe Mesagerulneamt.ro

O asistentă medicală de la spitalul raional din Edineț a fost înțepată cu o branulă – cateter pentru administrarea perfuziilor în venă, de către un pacient seropozitiv. Mai grav este faptul că instrumentul medical a fost folosit inițial de către bărbatul diagnosticat cu HIV. Fără să fi fost dezinfec...   Source: Stiri The post O asistentă medicală din Edineț, înțepată de un pacient HIV-pozitiv cu acul folosit de el appeared first on Stiri.