Policlinica Spitalului Județean de Urgență Neamț este închisă în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie inclusiv. Pietrenii care au nevoie de servicii medicale de urgență în această perioadă se pot adresa centrelor de permanență, care funcționează în Piatra Neamț și au program permanent în zilele de sărbători legale și în week-end.

În Piatra Neamț sunt 6 centre de permanență în: cartierul Precista (lângă piața Bistrița), centru și cartierul Mărăței (la parterul centrului Asclepion, lângă Mall Forum Center), în anexa Văleni (în complexul rezidențial al municipalității), în cartierul Dărmănești (lângă piață), în cartierul 1 Mai (vizavi de biserică), în cartierul Speranța (în clădirea centrului cu adăpostul de noapte).

Farmacii de gardă

  • În noaptea de 29 spre 30 noiembrie asigură permanență farmacia Ardealul – Mărăței, din str. Progresului, nr. 121;
  • În perioada 30 noiembrie-4 decembrie, farmacia deschisă este Ardealul – lângă Apicola, bd. Traian, bl. S1.

Servicii medicale dentare

Nici un cabinet stomatologic din Piatra Neamț nu este deschis noaptea. Pentru perioada de sfârșit de săptămână, pietrenii care au urgențe stomatologice se pot adresa cabinetului de vizavi de complexul Orion, care este deschis în intervalul orar 9:00-20:30 și unde se acordă servicii medicale dentare doar în regim privat. (C.I.)

pietricica turism