izotec

Un scandal de pomină, care s-a soldat cu 5 victime transportate la spital, a avut loc în seara de 30 iulie, în localitatea Hlăpești din comuna Dragomirești. Rând pe rând, au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Piatra-Neamț un tânăr de 18 ani, care avea o plagă înțepată în coapsă, cu un cuțit, un alt tânăr de 33 de ani, diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și plagă parietală, un bărbat de 40 de ani cu același diagnostic, un alt bărbat de 42 de ani, cu traumatism cranio-facial, dar și o plagă înțepată cu furca și un bătrân de 74 de ani, care avea traumatisme la nivelul craniului și al feței.

Polițiștii au stabilit că tot scandalul a pornit de la doi tineri, în vârstă de 17, respectiv, 18 ani, care s-au certat pe drum, în timp ce se întorceau acasă de la un local. Fiecare și-a atras câteva rude în dispută, de la vorbe s-a ajuns la lovire și apoi la violare de domiciliu, pentru că doi dintre combatanți au intrat în curtea bătrânului de 74 de ani (unde se refugiase unul dintre inițiatorii scandalului) și au spart geamurile locuinței. Doi dintre cei cinci răniți care au fost transportați la spital au rămas internați.

În cauză se fac cercetări pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, lovire, violare de domiciliu și distrugere”, a precizat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

ub
pietricica turism