izotec

Profesoara de matematică Maria Campău, director adjunct cu delegație al Școlii Gimnaziale ”Vasile Alecsandri” Roman, își dorește cu ardoare, în continuare, un post de conducere. Altfel cum s-ar explica faptul că a depus nu mai puțin de cinci dosare pentru a fi sigură că va prinde un post vacant de director plin sau director adjunct?

Iată locurile pentru care a aplicat: Liceul Nisiporești, comuna Botești (director adjunct), Școala Gimnazială Pildești/Cordun (director și director adjunct), Școala de Artă ”Sergiu Celibidache” Roman (director) și Școala Gimnazială ”Vasile Alecsandri” Roman (director adjunct).

La precedenta Directoriadă, Maria Campău a scăpat printre degete fotoliul de director al Școlii Gimnaziale ”Vasile Alecsandri” din Roman în favoarea contracandidatei sale Roxana Gabriela Pătrăuceanu care a învins-o cu o diferență de 25 de sutimi.

Salariile personalului de conducere din școli se cifrează în prezent între 4.033 și 4.500 de lei, în conformitate cu Ordonanța 20 din 2016, cu perspective de a fi majorate, în condițiile aplicării Legii salarizării unice. (Ana MOISE)

ub
pietricica turism

4 COMENTARII

  1. Multumesc pentru atentia acordata! Articolul este tendentios si cred ca va trebui sa luati act de supararea celui pe care l-ati luat in colimator.
    Nu credeti ca ar fi trebuit sa ma intrebati eventual, despre motivatia personala si dupa asta sa faceti o asemenea comunicare?
    Cred ca nu realizati ce-ati provocat!

    • Curaj,bafta și nu tine cont de răutatea unora!Ai lăsat in urma ta numai lucruri bune,ești un profesor excelent,un director serios și competent și aștept cu nerăbdare rezultatul concursului!

  2. …Ca, totusi, daca nu banii, ceva trebuie sa te motiveze foaaaarte puternic, ca sa-ti depui 5 dosare, fiindca vrei neaparat directoratul.

Comments are closed.