izotec

foto casa culturiiPrimarul Daniel Harpa și-a exprimat dorința ca viitorul director al Casei Culturii ”Ion Creangă” să fie ”un om de cultură și un bun manager”. Asta deși în spațiul public au fost vehiculate ca potențiali ocupanți ai funcției persoane din cele mai diverse, de la Cristina Petreanu (funcționar public la Primărie) până la Casiana Popa (fiica preotului Gheorghe Vrăjitoru), trecând prin Liviu Piciu (solist al unei formații locale), Vasile Roșu (patronul unei televiziuni locale), Ioan Marinescu (Asociația ”Pro Democrația”) și Octavian Andrei Bărbuleț-Tărăntuș (membru PDL pe timpul primarului Arnăutu, fost președinte al Asociație ”Inițiativa Tinerilor” pe vremea primarului Harpa și fost președinte TSD Târgu Neamț).

Îmi doresc un profesionist la Casa Culturii. Îmi doresc un om de cultură, care să organizeze evenimente pentru toate categoriile de vârstă. Îmi doresc un manager care să continue ceea ce a început doamna Margareta Mihăilescu. Îmi doresc ca viitorul manager să fie neapărat un om de cultură. Mi-aș dori să fie și un bun manager, care să nu apeleze toată ziua la primărie pentru bani de spectacole și activități. Am auzit și eu că multe persoane sunt interesate de această funcție, dar să nu uite că există un Regulament aprobat de Consiliul Local și una din cerințe este să ai studii superioare și experiență în actul de cultură. Pe această cale, vreau să-i mulțumesc doamnei Margareta Mihăilescu pentru toată munca depusă în cadrul Casei Culturii și pentru toate activitățile pe care le-a organizat. O doamnă pe care o apreciez mult și o așteptăm să rămână alături de noi, în tot ceea ce privește actul de cultură”, a spus primarul Daniel Harpa.

El a ținut să sublinieze că, din comisia de examinare a candidaților, va face parte și un specialist din Cultură, variantele fiind scriitorul Adrian Alui Gheorghe, directorul Bibliotecii Județene ”G.T. Kirileanu”, sau Rocsana Josanu, directorul Direcției județene pentru Cultură Neamț. Dosarele de înscriere și proiectele de management pentru funcția de manager se depun până pe 9 februarie, iar pe 27 februarie va avea loc interviul, în care candidații trebuie să-și susțină proiectele propuse. (C.T. STURZU)

ub
pietricica turism

1 COMENTARIU

  1. DA, DA, MADAM MARGARETA A AVUT STUDII SI VECHIME IN CULTURA, IN CULTURA ANIMALELOR, DE LA C..U VACII LA CASA CULTURII, CU TOT FELUL DE PROBLEME DE COMPORTAMENT, ETC.
    PRIMARUL NU E STRAIN DE TOATE ACESTEA!!!
    PUNETI OAMENI BUNI UN PROFESIONIST (A), CARE SA FACA CEVA CURATENIE SI SA INCHEGE O ECHIPA DE PROFESIONISTI!!.

Comments are closed.