Primarul Dragoș Chitic a lansat, joi, 19 octombrie, un instrument de consultare a cetățenilor în privința proiectelor pentru Piatra-Neamț în 2018.

“Deciziile importante pentru comunitate trebuie luate prin consultare publică; acesta este un principiu care stă la baza funcționării Primăriei Piatra-Neamț. De astăzi, pe site-ul primăriei este activă secțiunea «Ai un proiect sau o idee pentru Piatra-Neamț?» unde pietrenii pot transmite propuneri. La sfârșitul acestui an proiectele  vor fi analizate și propuse în Bugetul Municipiului Piatra-Neamț pentru anul 2018″, se menţionează în comunicatul de presă al Primăriei Piatra Neamţ.

“Cu siguranță voi, cetățenii municipiului Piatra-Neamț, ați observat lucruri care trebuie îmbunătățite în orașul nostru și din acest motiv vă invit să propuneți  idei sau proiecte. Cele mai bune propuneri, care sunt fezabile le voi pune în aplicare în anul 2018. Îmi doresc ca pietrenii să se implice în deciziile importante pentru comunitatea noastră și voința lor să conteze”, a declarat primarul Dragoș Chitic. (ZCH NEWS)

pietricica turism

1 COMENTARIU

  1. 1) Gardul viu ce margineste parcul de la Aurora impiedica vizibilitatea pietonilor dar si a soferilor . Luati in considerare ca zona este tranzitata de multi copii care merg spre scoli sau liceee. Propun tunderea la un nivel mai jos(pentru vizibilitate) si instalarea in fata lui a unui gard din fier forjat ornamental (pentru protectia copiilor care ar putea iesi din parc spre strada destul de circulata).
    2) Teava care curge de doi(poate mai mult…) ani sub podul de peste Cuiejdi, la Staro. Iarna stalagmite si stalactite, vara fantana arteziana. Ma intreb cine o plateste?
    In speranta unei solutii eficiente,
    Cu respect,

Comments are closed.