izotec

Agentul șef de poliție Sorin Vezeteu a fost înjunghiat în gât și torace joi noaptea, în timp ce patrula pe peronul Gării Burdujeni, Suceava. Polițistul avea 38 de ani și era tatăl a doi copii.

Potrivit IPJ Suceava, citat de newsbucovina.ro, din primele cercetări a reieșit că agresorul, un tânăr din Valea Moldovei, care tocmai coborâse dintr-un tren, nu avea bilet și ar fi fost amendat în tren de Sorin Vezeteu. Agresorul l-a atacat pe la spate pe polițist și i-a provocat o rană gravă la gât, iar polițistul a căzut la pământ. Individul a continuat să îl înjunghie pe polițistul căzut. Cu puțin timp înainte de miezul nopții, Poliţia Română a postat pe pagina de Facebook un mesaj după această tragedie, subliniind că ”Eroii nu mor niciodată”.

Și ministrul de Interne Carmen Dan a transmis un mesaj de condoleanțe: ”Sunt alături de familia îndurerată și de colegii din Poliția Transporturi Feroviare ai agentului Vezeteu Sorin, ajutor șef post la Postul de Poliție TF Suceava. Împreună cu echipa de conducere din Ministerul Afacerilor Interne voi face toate cele necesare pentru a-i ajuta în aceste momente grele”.

Cele mai recente informații sunt că atacatorul a fost prins şi audiat la postul de poliţie din gara Burdujeni. (ZCH News)

ub
pietricica turism