izotec

Un poliţist din judeţul Vaslui a murit, joi, 27 iulie, la miezul nopţii, în urma unui accident rutier pe Litoral, informează Poliţia Română, într-un comunicat de presă.

Agentul șef adjunct de poliție Ioan Colinel Hrisu era detașat la Biroul de Poliție Vama Veche, din județul Constanța, şi se afla în timpul serviciului.

“Polițistul conducea o autospecială de serviciu, iar la ieșirea de pe un drum lateral, dinspre plaja 2 Mai către DN 39, a fost lovit din spate de un autoturism. În urma impactului, cele două autoturisme au fost proiectate în afara părții carosabile, polițistul a încetat din viață, iar jandarmul care se afla alături de acesta, în autospecială, a fost rănit. De asemenea, în urma accidentului rutier, atât conducătorul celuilalt autoturism, cât și o pasageră din acesta, au fost răniți”, precizează IGPR.

Ioan Colinel Hrisu, în vârstă de 53 de ani, era căsătorit și avea trei copii. “Dumnezeu să îl odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!”, mai transmite IGPR. (ZCH NEWS; FOTO: Ziua de Constanţa; Facebook)

ub
pietricica turism