Polițiștii din Piatra Neamț fac investigații pentru a stabili unde se află Constantin Marian Ciubotaru, în vârstă de 14 ani, care a plecat de acasă pe 29 decembrie și nu a mai revenit.

La momentul dispariției, minorul era îmbrăcat cu o geacă de culoare gri, cu glugă din blană, purta o pereche de blugi de culoare albastră și era încălțat cu adidaşi albi”, a precizat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Semnalmente: înălțime – 1,20 m, greutate aproximativ 40 kg., corpolență astenică, păr tuns scurt, ochi căprui, față ovală, nas drept și frunte mijlocie. Poliţişti de investigaţii criminale desfăşoară verificări pentru depistarea minorului. Cetăţenii care pot oferi orice date care să conducă la găsirea acestuia sunt rugaţi să apeleze gratuit 112 – Apelul de Urgenţă ori 166.000 sau să se adreseze imediat celei mai apropiate unităţi de poliţie”.

O altă dispariție a fost sesizată, pe 3 ianuarie, la Postul de Poliţie Bârgăuani, unde trăiesc niște rude de-ale Roxanei Iuliana Paparuș. Femeia, care are acum 37 de ani, este din Roman și nu a mai luat legătura cu familia din anul 2005, când a plecat la muncă în Italia. Femeia are 1,60 m înălțime, iar acum 13 ani cântărea cam 55 de kilograme și avea părul castaniu deschis, lung până la umeri. Poliţişti de investigaţii criminale urmează să solicite sprijinul autorităților italiene. Cetăţenii care pot oferi orice date, ce pot conduce la găsirea femeii sunt rugaţi să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie. (C.M.)

pietricica turism