izotec

Ilarion Grigorici (Audio Class Drift Team Piatra Neamţ) a câştigat a doua ediţie a International Drift Grand Prix, organizată de Romanian Drift Community, în week-end-ul trecut, în cadrul Salonului Auto Moto Bucureşti. În confruntarea finală, disputată pe ploaie, pietreanul l-a învins pe Traian Buse (primul campion naţional de drift din istoria României), care a făcut accident în primul battle şi a fost nevoit să abandoneze.

“A fost o zi incredibilă, e chiar prima oară când urc pe podium. Vă mulţumesc tuturor”, a declarat Ilarion Grigorici.

Podiumul de la Bucureşti a fost completat de Radu Moise, aka Evil Santos, care a câştigat battle-ul din finala mică în faţa bulgarului Krasimir Stefanov, vicecampionul naţional din 2016.

Celălalt pilot al echipei Audio Class Drift Team Piatra Neamţ, Alin Botiş, a reuşit o calificare pe locul 20  la etapa Grand- Prix International de la Bucureşti. În top 32, Alin a câştigat battle-ul cu pilotul Cătălin Olteanu, avansând în TOP 16. Acolo l-a întâlnit pe  fostul campion naţional, Traian Buşe, care avea să-l elimine. Alte detalii – AICI. (ZCH NEWS; FOTO: Audio Class Drift Team Piatra Neamţ)

ub
pietricica turism